VIDEOCLIP | Het Ramayana Water Park onder de rook van Pattaya is vanaf nu ieder weekend geopend

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA: Het Ramayana Water Park in Na-Jomtien, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van Pattaya, is vanaf gisteren elk weekend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur geopend.  Bezoekers die al volledig zijn ingeënt tegen Covid19 virus (meestal twee twee injecties) en die hun Covid19 vaccinatiecertificaat bij de kassa laten zien, mogen gratis het waterpark in.

De campagne is geldig tot 31 juli 2021. 

In een persbericht over de heropening van het waterpark, maakte Andrea Galeazzi, General Manager van het Ramayana Water Park, bekend dat Ramayana één van de eerste attracties in het grotere gebied van Pattaya was die werd bekroond het SHA-certificaat.  

Het door de “Amazing Thailand Safety & Health Administration” (SHA) afgegeven certificaat is bedoeld om de bezoekers van het waterpark te garanderen dat het een veilige attractie is waarin alle hygiëne- en Covid-19 veiligheidsvoorschriften van de SHA met succes worden toegepast.  

Met betrekking tot de momenteel gespannen Covid-19-situatie wijst Galeazzi erop dat zwemmen in goed onderhouden en gechloreerde waterparken of zwembaden door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en door erkende onderzoekers als volledig veilig is geclassificeerd.  

Volgens Galeazzi zorgt één van de modernste en duurste waterfiltratiesystemen van het land, die meer dan twee miljoen dollar kost, ervoor dat bezoekers van het waterpark zich absoluut veilig kunnen voelen tijdens het zwemmen.  Samen met de laatste wetenschappelijke bevindingen van de WHO is het Ramayana Water Park volgens Galeazzi een van de veiligste plekken in heel Thailand. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!