Op Phuket International Airport nemen de internationale vluchten langzaam toe

~ZACHTJES AAN, DAN BREEKT HET LIJNTJE NIET~
(Handel voorzichtig, dan mislukt het niet)

PHUKET:- Gisteren maakte het eiland Phuket de vierde dag mee van het “Sandbox Plan” jammer genoeg komen de voorspelde cijfers niet in de buurt van eerdere schattingen of historische totalen, groeien ze gestaag met de dag.  

Elke dag komen er een paar meer vluchten bij en het aantal passagiers naar Phuket vliegt, sluipt dagelijks gestaag omhoog.  Gisteren hebben er meer internationale vliegtuigen hun weg gevonden naar dit vakantie eiland, met ongeveer 1.500 arriverende gevaccineerde toeristen.

De verwachting is dat het aantal vluchten over niet al te lange tijd, gelijk zal zijn aan wat voor de pandemie als gewoon kon worden ervaren, met een klein minpuntje, de vluchten die op Phuket landen zijn duidelijk veel minder vol dan de pre-Covid-19-dagen.

Tijdens het hoogseizoen zouden er elke dag maar liefst 330 vluchten op Phuket aanvliegen.  Hoewel Thailand nog een lange weg te gaan heeft met exponentieel minder luchtverkeer, is de trage opbouw van internationale vluchten en reizigers een welkome aanblik.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: FlightAware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!