De omgeving van Bangkok kampt met stroomuitval als bus in elektrische palen ramt

~HET IS MAAR HOE DE KAARTEN VALLEN~
(Het hangt van het lot af)

BANGKOK:- In Bangkok knalde stadsbus nr. 8 tegen zeven elektriciteitspalen, waardoor een stroomstoring in de wijk Bang Kapi ontstond.

De politie van Lat Phrao werd afgelopen zaterdagochtend gewaarschuwd voor het ongeval op Navamin Road, nabij het Khlong Chan-stadion in de wijk Bang Kapi vqn Bangkok.  Ze haastten zich naar de plaats delict en vonden de voorkant van de bus zwaar beschadigd nadat deze tegen zeven elektriciteitspalen was aangebotst, waarvan er zes waren omgevallen terwijl de laatste een barst had door de impact de aanrijding.

De bus had ook verschillende bomen langs de weg als lucifer houtjes doen breken terwijl een vallende paal een geparkeerde auto beschadigde. 

Bij het incident raakte buschauffeur en conducteur gewond.  Uit voorlopig onderzoek bleek dat de bus terugging naar het remise zonder passagiers, behalve deze twee.

 “Gelukkig gebeurde het ongeval zaterdagochtend toen er niet veel verkeer in de buurt was”, aldus een politieagent.  “De twee raakten lichtgewond en zullen worden ondervraagd over de oorzaak van het ongeval.”

De politie heeft een kraanwagen ingeschakeld om de bus en het puin van elektriciteitspalen te verwijderen en heeft de Metropolitan Electricity Authority op de hoogte gebracht om de stroomstoring te verhelpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!