VIDEOCLIP | Het CCSA gaat vandaag beslissen over een eventuele lockdown van Groot Bangkok

~AAN HANDEN EN VOETEN GEBONDEN ZIJN~
(Géén kant op kunnen)

BANGKOK:- Het CCSA wil vandaag een besluit nemen over het voorstel van het ministerie van Volksgezondheid om een ​​strikte 14-daagse lockdown op te leggen aan het grotere gebied van Bangkok.  

Bangkok en de aangrenzende provincies Nonthaburi, Pathum Thani en Samut Prakan werden op 15 mei j.l. tot streng gecontroleerde gebieden verklaard vanwege het toenemende aantal gevallen van Covid-19.  

De lockdown waarover nu wordt gesproken, zou vergelijkbaar zijn met die van april vorig jaar.  Dat omvat het afzetten van de meeste plaatsen met een hoog besmettingsrisico en het verbieden van reizen tussen provincies.  Ze mogen hun huis alleen verlaten om alledaagse goederen te kopen. 

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: workpoint.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!