De Moderna vaccins van Phyathai 2 Ziekenhuis in Bangkok waren binnen luttele seconden verkocht

~IN TIJD VAN EEN POEP EN EEN SCHEET~
(Zeer snel)

BANGKOK:- De registratie voor het verkrijgen van het Moderna vaccin was slechts enkele seconden nadat de registratietermijn gisteren was geopend in het Phyathai 2-ziekenhuis in Bangkok weer gesloten.

Elke klant mocht maximaal twee doses van het alternatieve vaccin reserveren voor 1.650 baht per dosis.

Ze moesten het volledige bedrag vooraf betalen in ruil voor een e-coupon.  De boeking kan niet worden geannuleerd of terugbetaald, maar kan wel worden overgedragen aan een andere ontvanger, aldus de woordvoerder van het ziekenhuis.

De Moderna-prik is een alternatief voor de Sinovac- en AstraZeneca-prikken die rechtstreeks door de overheid zijn aangeschaft voor de gratis introductie van vaccinaties.

Teleurgestelde klanten klaagden dat ze zich hadden aangemeld voor de Moderna-opname om 12.01 uur, maar ontdekten dat de registratie was gesloten omdat bestelde vaccins al waren vergeven.

Het ziekenhuis legde uit dat het hele vaccinquotum dat door de Farmaceutische Organisatie van de overheid was toegewezen, was volgeboekt, hoewel het niet onthulde hoeveel injecties het had gekregen.

Bangkok registreerde gisteren 2.212 nieuwe gevallen van Covid-19, terwijl het land een dagelijks record registreerde van 7.058 infecties en 75 doden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!