VIDEOCLIP | De schoonheid van neushoornvogels in de bosreservaten van Thailand.

THAILAND:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand heeft het genoegen u uit te nodigden voor een videoreisje door de natuurlijke overvloed van Thailand’s ongerepte bossen, waar verschillende soorten neushoornvogels samenleven en voedsel zoeken in natuurreservaten.

De overvloed aan neushoornvogels is een indicator van de natuurlijke integriteit van het bos. Thailand is de thuisbasis van 13 soorten neushoornvogels, genoemd naar hun onderscheidende kenmerken.  Dit zijn de grote neushoornvogel, de oosterse bonte neushoornvogel, de gekroonde neushoornvogel, de gewone neushoornvogel, de roodhalsneushoornvogel, de gehelmde neushoornvogel, de zwarte neushoornvogel, de bossige kuifneushoornvogel, de gerimpelde neushoornvogel, de Tickell’s bruine neushoornvogel, de bruine neushoornvogel van Austen, de neushoorn en de witte  -gekroonde neushoornvogel.

Deze video, afkomstig van Thaise krant “The Nation” onthult de neushoornvogels in hun bewaarde bossen in provincies in het hele land – Uthai Thani, Phetchabun, Prachuap Khiri Khan, Kanchanaburi en Tak.

Het is aardig om te weten dat elke soort neushoornvogel zijn eigen unieke ecologie en habitat heeft.

Neushoornvogels zijn allesetende vogels die ten volle profiteren van de rijke rijkdom van het bos door fruit, insecten en ook kleine dieren te eten, daarmee behouden de neushoornvogels het bos te behouden door zaden te verspreiden en de populatie kleine dieren die bomen vernietigen te beheersen.

Neushoornvogels spelen een belangrijke rol in het ecosysteem en zijn een cruciale indicator voor de natuurlijke integriteit van het bos.

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “VIDEOCLIP | De schoonheid van neushoornvogels in de bosreservaten van Thailand.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!