VIDEOCLIP | De enorme mensenmassa Bang Sue Grand Station leidt tot grote bezorgdheid

BANGKOK:- Duizenden mensen komen er per dag naar het Bang Sue Grand Station in Bangkok om gevaccineerd te worden, zonder rekening te houden met de regels voor sociale afstand.  Dit heeft ook geleid tot zorgen dat er door drukte een nieuwe cluster van besmettingen op het station kan uitbreken.

Op grond van de huidige regelgeving hebben drie groepen mensen tot 31 juli de tijd om op deze plek binnen te lopen voor een prik, namelijk:

 • Mensen boven de 60 jaar (geboren vóór 1961)

 • Vrouwen die meer dan 12 weken zwanger zijn (medische verklaring van hun ziekenhuis vereist)

 • Mensen die meer dan 100 kilo wegen (18 jaar en ouder)

Onlangs werd aangekondigd dat mensen uit elk deel van het land van 22 tot 31 juli naar Bang Sue Grand Station kunnen lopen voor een gratis Covid19 vaccinatie.

Deze aankondiging heeft mensen uit verschillende provincies aangetrokken, die het virus kunnen verspreiden als ze in overvolle omstandigheden een infectie oplopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!