De marinepolitie van Thailand entert bij Koh Tarutao een inktvistrailer en neemt 30 kg meth in beslag

KOH TARUTAO:- De Thaise marinepolitie heeft gisteren een verdacht uitziende vissersboot die in wateren tussen Satun’s Koh Tarutao en het Maleisische eiland Langkawi voer, geënterd.

De marinepolitie reageerden op een tip dat smokkelaars van plan waren de Koh Tarutao-route te gebruiken om drugs te smokkelen en stuurden een patrouille-eenheid om het gebied te bewaken.

De boot, genaamd “Kor Niyomsin”, was geregistreerd als een inktvistrailer en was zelfs opgetuigd met groene lichten.  Bij het doorzoeken van de boot vonden agenten naar verluidt 30 kilo methamfetamine, met een straatwaarde van ongeveer 6 miljoen baht aan boord.

De enige persoon op de boot, een inwoner van Satun genaamd Ti (achternaam achtergehouden), werd meegenomen voor verhoor en de politie hoopt dat hij de namen van medeplichtigen en degenen achter de operatie zal onthullen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!