VIDEOCLIP | De eerste Pattaya “Bikini Surf Skate” dag in Central Marina, door de organisatoren als succes beschouwd

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De organisatie van het skateboard evenement dat gisteren voor het winkelcentrum Central Marina in Noord-Pattaya werd gehouden, beschouwt het evenement als een succes, doordat vele lokale bewoners, expats, leden van Olleke Bolleke en binnenlandse toeristen naar de “Bikini Surf Skate Day” kwamen kijken.

Het evenement werd gehouden in Central Marina Shopping Mall, gelegen nabij Soi 3 in Pattaya, en bevatte ook een “miniparade” van skaters die skateboarden op de straten in de buurt van het winkelcentrum.  Het evenement begon rond 16.00 uur.  en ging tot laat door met tal van dj’s en mini-concerten van lokale Thaise artiesten.

Het evenement werd georganiseerd door khun Boonanan Pattanasin, voorzitter van de Pattaya Business and Tourism Association, khu  Kwanchai Boonaree, algemeen directeur van het winkelcentrum Central Marina, en khun Rattanachai Sutthidechanai, een expert in cultuur en een toerismevertegenwoordiger voor de Central en  Oostelijke regio van Thailand.  

De Pattaya Board Rider-groep was ook een belangrijke organisator van het evenement, dat gratis toegankelijk was, hoewel er een verscheidenheid aan voedsel- en skateboardapparatuur-gerelateerde verkopers was.

De burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplume, zat het evenement voor en verklaarde enthousiast dat het evenement zou helpen om veel binnenlandse toeristen naar Pattaya te brengen dat door het gevolg van de Covid-19-pandemie zwaar te lijden heeft.

 Door skateboarden is de algemene interesse in Pattaya (en Thailand) de afgelopen maanden aanzienlijk toegenomen, onder impuls van veel invloedrijke Thaise Instagram-beroemdheden online.  Als gevolg hiervan zijn er meerdere skateparken in aanbouw of zijn er nu verspreid over de stad en dit is het tweede evenement in enkele weken met skateboarden als onderdeel van het evenement.  

De eerste was een Cars and Coffee-evenement dat afgelopen weekend werd gehouden met skateboarden op de Bali Hai-pier.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Pattaya
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!