Miss Grand USA heeft afgelopen zaterdagavond de Miss Grand International in Bangkok gewonnen

~MOOIE LIEDJES DUREN NIET LANG~
(Geluk is van korte duur)

BANGKOK:- De Miss Grand Verenigde Staten van Amerika,  mrs. Abena Appiah, plaatste zich als de onbetwiste winnares tijdens de Miss Grand International-verkiezing welke afgelopen zaterdagavond in Bangkok werd gehouden.

Deze grootse schoonheidswedstrijd van wereldklasse heeft alle schoonheidsfans over de hele wereld in verrukking gebracht.  Ongeacht de wereldwijde Covid-19-pandemie hadden in totaal 63 prachtige Miss Grand-deelnemers van over de hele wereld ingestemd om deel te nemen aan de wedstrijd in Thailand.

De laatste ronde in Show DC Hall van de hoofdstad trok veel aandacht van fans van schoonheidswedstrijden.  Het publiek dat op het evenement bijeenkwam, moest voldoen aan strikte gezondheidsmaatregelen in overeenstemming met de beperkingen op het gebied van de volksgezondheid om Covid-19 te voorkomen.  

Een grote groep fans uit Thailand en de rest van de wereld had het evenement ook via online uitzendingen bekeken. Een van de hoogtepunten is zonder twijfel dat de top 10 finalisten hun mening gaven over het concept van ‘Stop The War & Violence’.  Er werd een korte toespraak gehouden waarin vrede en gelijkheid werd geëist.

De impactvolle verklaring werd gepresenteerd door Miss Grand Myanmar, die sprak over de situatie van een militaire coup en geweld in Myanmar voordat ze haar toespraak afsloot met het veelzeggende lied ‘Heal the World’.

De winnaressen werden bekend gemaakt na vragen en antwoorden van de laatste 5 finalisten.  De mooie vrouw die de titel van de 8e Miss Grand International 2021 ontving, is Albena Appia, Miss Grand uit de Verenigde Staten.

Haar opvolger met de tweede prijs is Samantha Bernado, Miss Grand uit de Filipijnen, gevolgd door Ivan Bette Chelaw, Miss Grand uit Guatemala, Aura Charisma, Miss Grand uit Indonesië en als laatste van de vijf La La Gemeis Grande uit Brazilië.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!