VIDEOCLIP | De cyber-taskforce van de politie Pattaya arresteerde zes verdachten die naar verluidt illegale gokwebsites runnen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De Police Cyber ​​Taskforce heeft gisteren een inval gedaan in een huis in Pattaya waar ze zes verdachten hebben gearresteerd die naar verluidt illegale online gokwebsites exploiteerden.

Een speciaal team van de Police Cyber ​​Taskforce (PCT) Regio 2 onder leiding van kolonel Sutthisak Wantee en de politie van Pattaya deden de inval in een huis in het resort ‘Baan Suan La La Na’ in Soi Chaiyapruek in de wijk gemeente Nongprue.

Volgens verklaringen van kolonel Sutthisak aan The Pattaya News werden vier Thaise mannen en twee Thaise vrouwen aangetroffen die online ‘Baccarat’ -websites in het huis exploiteerden, wat in strijd is met de Thaise wet.  De namen van de verdachte zijn door de Police Cyber ​​Taskforce niet vrijgegeven aan de Thaise pers.

De politie nam tien computers, vier auto’s en negen boekenbanken in beslag die verklaarden dat het inkomen van de gokwebsites ongeveer 10.000 baht per dag bedroeg.  Er waren meer dan 10.000 klanten op hun online systemen, so voegde Sutthisak eraan toe.

Kolonel Sutthisak vertelde tegen onze redactie, “We hadden een tip gekregen van bezorgde lokale bewoners dat deze plaats werd gebruikt voor illegale online gokactiviteiten.  Op basis van die tip hebben we de locatie onderzocht, geverifieerd dat er verdachte activiteiten plaatsvonden en een inval gedaan op het terrein. “

 “Alle zes verdachten beweerden dat ze enkel medewerkers waren die 9.000 baht per maand aan salaris ontvingen voor het beheren van de website.  Ze beweren dat ze niet weten wie de beheerder of eigenaar van de website is en dat ze via messenger contact hadden Met de websitebeheerder. ”  zo ging Sutthisak verder.

Alle zes verdachten zullen juridische aanklachten aan hun broek krijgen in verband met de exploitatie van illegale gokwebsites, ondanks hun beweringen dat ze niet wisten wie hun baas was of hoe ze deze persoon (personen) konden lokaliseren.

Kolonel Sutthisak vertelde dat het Cyber ​​Taskforce team hun onderzoek voortzet om de illegale online gokoperator en hun locatie te vinden. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!