Vader en zoon vinden een vermiste man in een poot van een dinosaurus in Spanje 

~MAAK VAN THUISBLIJVERS GEEN SPOORZOEKERS~
(Slogan van de ANWB alarmcentrale)

SANTA COLOMA DE GRAMENET – De Catalaanse politie onderzoekt hoe een 39-jarige man die al geruime tijd als vermist was opgegeven in de poot van een dinosaurus is terechtgekomen. Het lichaam werd ontdekt in Santa Coloma de Gramenet, een voorstad van Barcelona.

Zaterdag werd in een poot van een dinosaurus, die als decoratie op een plein in Santa Coloma de Gramenet staat, een lichaam gevonden. De man was al enige tijd dood en zijn lichaam verkeerde in staat van ontbinding.

Een vader en zijn zoon die geregeld bij de dinosaurus speelden roken een vreemde geur, vonden het lichaam en alarmeerden de politie. Uiteindelijk moest de brandweer helpen om het lichaam uit de poot te bevrijden. Daar hebben ze de poot voor open moeten zagen.

Mobieltje
De Catalaanse politie is inmiddels een onderzoek gestart maar gaat voorlopig niet uit van een misdrijf. De politie gaat ervan uit dat de man zelf op de dinosaurus is geklommen. Aan de bovenzijde zijn enkele openingen, waar hij waarschijnlijk in is gevallen. „We vermoeden dat hij zijn mobieltje heeft laten vallen en dat hij geprobeerd heeft die te pakken. Daarbij is hij waarschijnlijk met zijn hoofd naar beneden gevallen. Mogelijk verloor hij daarbij het bewustzijn. Hij zat ook helemaal klem toen we hem vonden”, zegt de politie.

De dinosaurus staat als decoratie bij het Cubics gebouw aan de Avenida Francesc Macia in Santa Coloma de Gramenet. Het is verboden om erop te klimmen.


Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Spanje
Bron: people.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!