De politie van Chumphon schiet een vermeende huurmoordenaar neer

~VAN HET HART GEEN MOORDKUIL MAKEN~
(De gevoelens niet opkroppen)

CHUMPHON:- Een vermoedelijke huurmoordenaar is door de politie in de zuidelijke provincie Chumphon doodgeschoten, volgens de politie was hij de meest gezochte huurmoordenaar in de regio.  

Bij het vuurgevecht kwam ook een 16-jarige jongen om het leven, een andere man raakte gewond tijdens een ontsnappingspoging.  

De 43-jarige huurmoordenaar uit Nakhon Si Thammarat had vier arrestatiebevelen voor vier verschillende moordzaken op zijn naam staan. De politie hoorde dat hij zich schuil hield in een berghut in Chumphon.  De politie moest een voertuig met vierwielaandrijving de bergweg op rijden en daarna nog een kilometer afleggen voordat ze de schuilplaats bereikte.  

Bij het daaropvolgende vuurgevecht kwamen de huurmoordenaar en een 16-jarige jongen om het leven.  Een 26-jarige man brak zijn been toen hij wegliep voor de politie.  Hij viel en rolde ongeveer 100 meter de heuvel af.  Hij werd vervolgens door de politie gearresteerd.  De agenten namen een M16-geweer, M26-granaten en een 9 mm-pistool in beslag, evenals munitie.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!