VIDEOCLIP | bekijk hier hoe u veilig volgens de Covid19 regels het eiland Koh Larn in Pattaya kunt bezoeken

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Het gemeentebestuur van Pattaya, heeft speciale toegangspoorten op de Bali Hai Pier laten installeren ter ondersteuning van Covid19 metingen met behulp van een door 5G ondersteund systeem.

In de afgelopen dagen hebben ambtenaren van Pattaya samen met de National Telecom Public Company Limited de zgn. “Smart Gates” getest die worden gebruikt voor temperatuurcontroles en gezichtsherkenning om ervoor te zorgen dat mensen maskers dragen.

Iedereen die naar Koh Larn gaat, moet door de poort lopen, als ze een hoge temperatuur hebben of geen gezichtsmasker dragen, gaan deze slimme poorten niet open en wordt hen de toegang tot het eiland geweigerd. Hoge temperaturen zullen er ook toe leiden dat medisch personeel wordt benaderd om met de persoon in kwestie te spreken en hen uit te nodigen in een plaatselijk ziekenhuis voor een Covid19 test.

De  poort werkt via een 5G-systeem dat een van de ‘NEO Pattaya’-projecten is en het project wordt uitgevoerd via een MOU (Memorandum van overeenstemming) tussen Pattaya City en de National Telecom Public Company Limited.

Koh Larn blijft open voor bezoekers, hoewel alle beperkingen in Chonburi van toepassing zijn op het eiland, inclusief dat men niet op de stranden mag zitten of liggen, maar ze alleen voor lichaamsbeweging mag gebruiken.  

Uitgaansgelegenheden zijn gesloten en restaurants mogen geen dinerservices aanbieden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Eén gedachte over “VIDEOCLIP | bekijk hier hoe u veilig volgens de Covid19 regels het eiland Koh Larn in Pattaya kunt bezoeken”

  1. Dat is waar ik al verschillende jaren voor waarschuw, G5 voor controle en onderdrukking van de bevolking. Ik stop met mobiele telefonie als dat de enige optie wordt. Ook de benaming smart Gates verwijst, ten onrechte, naar Bill Gates, de man die iedereen wil inenten maar zelf en zijn gezin ervoor behoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!