De nog NIET geïdentificeerde metalen bol onder water bij Phuket is GÉÉN bom!

~ALARM BLAZEN~
(Andere mensen voor gevaar waarschuwen)

PHUKET:- Hoewel een vreemd metalen object 6 meter onder water van het Phuket-eiland Koh Aeo nog niet is geïdentificeerd, hebben functionarissen vastgesteld dat het géén bom is.  Tot grote opluchting van de lokale vissers die het object zagen en het vrijdag meldden, hebben Thaise marinebeambten vastgesteld dat het object onschadelijk was.

Het bolvormige metalen voorwerp werd onder water gevonden op ongeveer 20 meter van Koh Aeo, een klein bebost eiland voor de zuidpunt van het hoofdeiland, tussen Phuket en Koh Phi Phi.  

De vice-admiraal van het derde marinegebied werd met een bemanning opgeroepen om onderzoek te doen.  Het Thai Maritime Enforcement Command Center had oorspronkelijk de melding van het object van de lokale vissers ontvangen.

Het object werd beschreven als ongeveer 45 centimeter in diameter en hol, gemaakt van aluminium of een soortgelijk metaal.  De Thaise EOD werd opgeroepen om het mysterieuze object te onderzoeken terwijl het onder water op de zeebodem bij Phuket op ongeveer 6 meter diepte lag.De explosievenverordeningseenheid van de Derde Marinezone kon vaststellen dat het projectiel niet gevaarlijk was.

Ko Aeo is een heel klein eiland in de buurt van Koh Lone ten zuiden van het belangrijkste eiland Phuket.  Met zijn rotsachtige kusten en bebost land zonder enig strand, wordt het zelden bezocht en wordt het niet beschouwd als een nuttige bestemming voor toeristen of toeristen.  Op een gegeven moment werd het eiland overwogen voor de mogelijkheid om te worden omgevormd tot een apenreservaat, maar het idee kwam niet van de grond.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!