VIDEO | Politie Pattaya arresteert avondklok overtreders op de Beach Road van Jomtien

JOMTIEN:- Eergisteravond zijn er in Jomtien 7 mensen in de buurt van het populaire Jomtien Beach gearresteerd, de 7 bevonden zicht naar verluidt na de verplichte avondklok die duurt van 21.00 uur tot 04.00 uur op straat.

De provinciale politie van Chonburi en de stadspolitie van Pattaya hadden een controlepost voor de nacht en de vroege ochtend ingesteld en patrouilleerden rond 22.00 uur ook in het gebied langs het strand van Jomtien.

Tijdens de patrouille trof de politie 7 mensen aan die geen toestemmingsdocumenten konden overleggen die hen na de avondklok buiten hun woningen zouden toelaten.  Alle 7 werden vervolgens naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor verdere gerechtelijke procedures.  De 7 krijgen mogelijk boetes en gevangenisstraffen voor het overtreden van de avondklok die deel uitmaakt van het Covid-noodbesluit en de wet op overdraagbare ziekten.

Deze week zijn er meerdere arrestaties in Pattaya geweest, daarvoor werden 12 mensen gearresteerd in een Pattaya Bar, 66 mensen werden gearresteerd in een strandclub en daarvoor werden 2 dames gearresteerd terwijl ze naar verluidt zelf livestreamden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

2 gedachten aan “VIDEO | Politie Pattaya arresteert avondklok overtreders op de Beach Road van Jomtien”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!