Politie Buriram arresteert 22 goklustigen in een tot een gokhol omgebouwde varkensstal in Buriram

BURIRAM:- Eerder deze week werd er in de noordoostelijke Thaise provincie Buriram een ​​gokhal door de politie overvallen.  Naar verluidt was het vroeger een varkensstal, maar de vooruitstrevende criminele ingestelde bewoners hadden het gerenoveerd om naar verluidt te laten dienen als een gokhol.  De politie arresteerde daar 22 mensen.

De 53-jarige Khun Chakrabongse en 21 medewerkers werden gearresteerd.  Naar verluidt hield niemand sociale afstand en droeg niemand een mondkapje .  De 22 vermoedelijke gokkers werden beschuldigd van het overtreden van de Covid-preventiewet en illegaal gokken.

De politie zegt dat de varkensstal een complete transformatie heeft ondergaan, inclusief het installeren van airconditioning.  De kamer was warmblauw geverfd, maar er werd niet gemeld of er nog een zweempje varkenspoep te bespeuren was. De vermeende gokoperatie bevond zich achter een huis in het tambon Lamduan.

Volgens de politie hebben tijdens het verhoor alle 22 verdachten de afgelopen 2 tot 3 dagen bekenden te hebben gegokt.  Khun Chakrabongse, die naar verluidt de hoofddealer was, had zijn buurtgenoten uitgenodigd om te gokken in het gokhok van de varkensstal.

Kolonel Wiwat Jitsophakul, van de politie, zegt dat zijn team het pand heeft doorzocht en 800 baht in contanten, 9 dobbelstenen, 3 plastic scoreborden en diverse gokbenodigdheden in beslag heeft genomen.

Eerder deze maand arresteerde de politie 18 mensen voor het naar verluidt exploiteren van verschillende goksites online. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!