De gestrande “Sandbox toeristen” op Phuket voelen zich bedrogen

PHUKET:- De Covid19 situatie in Thailand bereikt een hoogtepunt en frustratie groeit onder buitenlandse toeristen die onder de “Phuket Sandbox” model naar het eiland provincie in de Andaman Zee zijn gereisd, omdat hun verdere reizen naar andere delen van het land nu worden geweigerd.  

Steeds meer provincies sluiten de provinciale grenzen, alle binnenlandse vluchten zijn opgeschort, net als het meeste andere openbaar vervoer over land.  De “Sandbox” toeristen, die eerst 14 dagen op het eiland moesten verblijven en die na drie negatieve Covid19 testen voelen zich in de boot genomen, nu zij verplicht zijn op Phuket te blijven.

Peter de M. voelt zich belazerd : “Ik zit hier op de ‘Phuket Sandbox’, en zou zoals beloofd, nu verder Thailand mogen trekken, ik zou naar mijn vriendin in Pattaya gaan. Maar Phuket heeft nu verordonneerd, dat er niemand van het eiland mag vertrekken. Alle vluchten zijn gecanceld.

Peter vertelt “Voor ons die hier vastzitten, is dit een absolute fraude.  Ons is van alles beloofd, we hebben veel geld betaald om in Thailand te kunnen komen en wat krijgen wij? Één totaal uitgestorven eiland, bijna alles gesloten en leeg.  En nu laten ze ons gewoon stikken, we mogen Phuket niet verlaten en zijn nu genoodzaakt om in een ​​hotel in Phuket te blijven .  En mochten wij ooit verder mogen reizen, dan moeten wij weer Covid19 test doen, een vierde, bah bah.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

4 gedachten aan “De gestrande “Sandbox toeristen” op Phuket voelen zich bedrogen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!