VIDEO | Nietsvermoedende vakantiegangers vinden een vastgeklemd lijk onder hun auto

~HORRESCO REFERENS ~
(Ik huiver als ik er aan denk” 

TRAT:- Thaise toeristen die gezellig voor hun weekendvakantie op weg naar Koh Chang waren, stopten gistermorgen bij een PTT-benzinestation in het Khao Saming-district en ontdekten delen van een menselijk lichaam onder hun auto.

De inmiddels gealarmeerde politie trof delen van een menselijk lichaam onder de auto aan, het zou gaan om personenauto van het merk Honda Jazz met een kentekenplaat van Bangkok.  De auto was niet beschadigd.  

Volgens berichten in de media zaten een romp, armen en benen, maar geen hoofd, bekneld onder de auto.  De 29-jarige automobilist uit Pathum Thani, Khun Yodkhom Inkhai, vertelde tegen dienstdoende politieagent in Khao Saming, dat hij en negen vrienden in vier auto’s reisden.  

Ze zijn waren uit de provincie Pathum Thani vertrokken voor een lang weekend op het eiland Koh Chang in Trat.  Na het bereiken van de provincie namen ze een pauze bij een benzinestation.  Toen ze op het punt stonden hun reis voort te zetten, zag een van zijn vrienden iets dat leek op lichaamsdelen onder zijn auto.  Eerst dacht hij dat het een dode hond was.  De bestuurder reed langzaam achteruit en stapte weg van de overblijfselen.  Iedereen schrok toen het menselijke lichaamsdelen bleken te zijn.  

De reddingswerkers vonden delen van een menselijk lichaam, deze lagen verspreid langs Sukhumvit Road en aan de kant van de weg.  Waarschijnlijk had daar een verkeersongeval plaatsgevonden.  Ze raapten de stoffelijke resten op in de hoop het lichaam te identificeren en familieleden te informeren.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailynews.com
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Dailynews.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!