Politie Surin arresteert onderwijzer van een basisschool voor het seksueel lastigvallen van 16 jonge meisjes

~MAN EN PAARD NOEMEN~
(De naam noemen van degene wie het betreft)

SURIN:- De politie in Surin heeft een onderwijzer van een basisschool aangehouden op verdenking van het seksueel lastigvallen van ten minste 16 meisjes in zijn klas sinds vorig jaar.

De hoofdcommandant van de provinciale politie van Surin, generaal-majoor Chanchai Pongpichitkul, verklaarde dat de 39-jarige leraar, geïdentificeerd als Khun Sailab Oontan, in een huis in het district Phanom Dong Rak werd gearresteerd voordat hij werd meegenomen voor verhoor in het politiebureau.

Khun Sailab is door de provinciale rechtbank van Surin in hechtenis genomen voor verdere juridische procedures in afwachting van zijn verzoek om borgtocht.

 De arrestatie kwam nadat de ouders van de slachtoffers bij de politie van Phanom Dong Rak klachten hadden ingediend tegen de leraar van Prathom 3 die naar verluidt onfatsoenlijke avances had gemaakt en verschillende meisjes die zijn klas zaten seksueel had lastiggevallen.

De vermoedelijke intimidatie begon volgens de politie toen de studenten in Prathom 2 zaten.

Volgens recherche zijn minstens 16 schoolmeisjes, in de leeftijd van tussen de 8 en 9 jaar oud, lastiggevallen.  Elke leerling werd op verschillende tijdstippen en plaatsen in de school lastiggevallen.

De slachtoffertjes en hun ouders zijn door de politie gedagvaard om verklaringen af ​​te leggen in een zitting waar de aanklagers, psychologen en maatschappelijk werkers zich bij zullen aansluiten.

De politie maakte dat ze voldoende bewijs beschikken  en zal de rechtbank vragen om een ​​bevel tot arrestatie van Sailab uit te vaardigen als hij op borgtocht vrijkomt.

Het arrestatiebevel werd met spoed uitgevaardigd omdat het district Phanom Dong Rak dicht bij de Thais-Cambodjaanse grens ligt, waardoor het voor de beschuldigde gemakkelijk is om de aanklacht te ontvluchten als hij borgtocht krijgt, aldus generaal majoor Pongpichitkul.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: chiangmaione.com
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: chiangmaione.com

Eén gedachte over “Politie Surin arresteert onderwijzer van een basisschool voor het seksueel lastigvallen van 16 jonge meisjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!