VIDEO – Lijk gevonden op verschillende plaatsen, vermoord, onthoofd en verbrand – echtgenote en neef gearresteerd

~MET JE MOND VOL TANDEN STAAN~
(Uit verbazing niet weten wat te zeggen)

AYUTTHAYA:- Op 3 maart 2021 arresteerde de politie in de provincie Ayutthaya Mw. Wasana Khemthong, 43 jaar oud, en Dhr. Anantachai Thinchaiyo, 23 jaar oud, in verband met de moord op Dhr. Subin Kethirun, 53 jaar oud. Mw. Wasana was de echtgenote van het slachtoffer en Dhr. Anantachai was zijn neef.

De moord vond plaats in het huis van het slachtoffer in het subdistrict Tha Sai van de provincie Nonthaburi, waar hij met Mw. Wasana woonde. Het echtpaar kreeg samen twee kinderen.

Dhr. Subin werd doodgestoken. De neef bekende de moord. De vrouw en neef werkten samen om het lichaam te verbergen. Ze kochten benzine en sneden het lichaam in stukken, verwijderden de ledematen en het hoofd, stopten dit in plastic zakken, reden van Nonthaburi naar Ayutthaya en verspreidden de overblijfselen op verschillende locaties waarna ze een deel ervan verbrandden.

Het motief voor de moord is nog onduidelijk, maar zowel de vrouw als de neef beweren dat het slachtoffer hen heeft misbruikt. Het slachtoffer zou hebben gedronken en de vrouw geslagen waarna zij haar neef belde die vervolgens met het slachtoffer op de vuist ging en hem daarna doodstak. Mw. Wasana beweert dat het misbruik regelmatig plaatsvond.

Het paar verspreidde de overblijfselen op 3 locaties. De ledematen op één plek, het hoofd op 11 kilometer afstand en de romp op 50 kilometer afstand. Toen het paar de overblijfselen van het slachtoffer verspreidde, legde de vrouw een briefje van 100 baht bij het hoofd in de oude Thaise overtuiging dat men bepaalde geesten tevreden stelt omdat hun ruimte mogelijk wordt ingenomen door het overleden slachtoffer.

Hetzelfde wordt in de traditionele overtuiging gedaan wanneer je naar een nieuw huis verhuist om de geesten die daar mogelijk wonen te kalmeren.

Bepaalde media suggereerden dat het slachtoffer een buitenlander was, echter het slachtoffer had ongetwijfeld de Thaise nationaliteit.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailynews.co.th
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Dailynews.co.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!