Thaise marine ontvangt een onderscheiding van de PETA voor hun heldhaftige actie door 4 katten te redden

~EEN HELDENDAAD~
(Een dappere actie)

SATUN:- De Thaise marine heeft deze week een onderscheiding ontvangen van een bekende dierenrechtengroep PETA voor het redden van een 4-tal katten van een zinkend schip in de Andamanse zee in de provincie Satun.

De Hero to Animals Award is afkomstig van de People for the Ethical Treatment of Animals-groep, bekend als de PETA.

“ De moedige en meelevende acties van deze mariniers heeft veel indruk gemaakt bij vriendelijke mensen over de hele wereld”, zo vertelde mr. Jason Baker, Senior Vice President van Peta deze week.

 “Peta hoopt dat hun voorbeeld iedereen zal inspireren om op dieren in gevaar te letten en er alles aan te doen om hun veiligheid te waarborgen.”

De Thaise marine heeft certificaat en een bedankbrief van Peta ontvangen waarin geschreven stand dat de PETA ook heeft aangeboden om de kosten van het castreren of castreren van de katten te dekken.  De mariniers  werden alom geprezen nadat hun redding van vier katten uit een brandend schip dat in de Andamanse Zee zonk, wereldwijde aandacht kreeg.

 Op foto’s van de redding was te zien dat een kat zich vastklampte aan de rug van een zeeman terwijl zijn bemanningsleden hem in veiligheid brachten.  Deze werden gevolgd door videobeelden van de katten, warm en droog, genietend van een maaltijd en een knuffel in de commandopost van hun redders op Koh Lipe.

Hun redders kwamen van de Air and Coastal Defense Command Operation Unit 491, die maandag voor het eerst werden gewaarschuwd voor de brandende trawler, de Phamonsin Nava 10 nabij Koh Adang.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Thaise marine ontvangt een onderscheiding van de PETA voor hun heldhaftige actie door 4 katten te redden”

  1. we need more news like that to get through, hail these kind people; at the same time there is unfortunately still terrible cruelty going on in Thailand at meat markets where they burn or cook cats and dogs alive, would be a good thing to send these guys over there as well
    thank you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!