VIDEO | De recentelijke stortbui heeft het strand van Pattaya weer geheel tot een woestenij gemaakt

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De stortbui van eergisteren in Pattaya heeft op het strand in het centrum van de stad een aanzienlijke diepe erosie veroorzaakt, gelukkig is de gemeente Pattaya gelijk opgestaan om de aangerichte schade te herstellen.

Een enorme hoeveelheid water was van hogere punten in de stad naar het strand van Pattaya gestroomd en in de zee terechtgekomen na de regens van gisteren waarbij delen van het strand werden weggespoeld en er greppels en kuilen in het zand verschenen.

Een blik op de regen en overstromingen van gisteren in Pattaya, Thailand-videonieuws.

Het gemeentepersoneel van Pattaya rukte gelijk met materieel om het strand zo goed als mogelijk te egaliseren en de schade te herstellen die was veroorzaakt door de recente regenbuien.  

Ondanks de stap om eventuele erosie snel op te lossen, verklaarden negatieve commentaren op sociale media dat er alternatieve oplossingen nodig waren na zware regenbuien, anders dan het constant gebruiken van tijd, arbeid, materialen en geld om de schade te herstellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews 
Vertaling: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The PattayaNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!