VIDEO – Boodschap van Thailand aan de wereld: WE HOUDEN VAN JULLIE!

~HOE MEERDER HOOP HOE BETER KOOP~
(Bij een groter aanbod daalt de prijs)

BANGKOK:- De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft een tv-commercial gelanceerd waarin wordt benadrukt hoeveel Thailand zijn internationale bezoekers mist. De tv-commercial trekt de aandacht van elke kijker die ernaar verlangt terug te keren en de mensen, cultuur en stranden van Thailand opnieuw te ervaren.

De TAT lanceerde haar nieuwste promotiefilmpje in een reeks tv-commercials wereldwijd, met de nieuwste genaamd ‘Miss You’. De Miss You video bevat de emotionele boodschap aan mensen over de hele wereld ‘dat Thailand niet kan wachten om iedereen terug te verwelkomen’ in de niet al te verre- toekomst.

De tv-commercial begint met beelden van een papieren vliegtuigje dat tegen de zonsondergang en over een zee van mist vliegt en vervaagt in een verbluffend zonsondergan boven de baai van Phang Nga, voordat het doorvliegt naar azuurblauwe zeeën, kleurrijke koraalriffen en een jacht dat bij zonsondergang voor de kust voor anker ligt.

De nostalgietour door Thailand gaat verder met een drone-opname van fietsers op een kronkelende, altijd groene bergweg, een vrouw die door zonnebloemvelden in volle bloei springt, en een bamboe uitkijkplatform met uitzicht op een zee van mist met een veld met paarse bloemen op de voorgrond.

In de tv-commercial worden beelden afgewisseld met een voice-over en ondertitels die een emotionele boodschap van liefde en verlangen versterken:

“Hallo daar. We missen je zo erg! Het is een tijdje geleden, hoe gaat het met je? Weet je, Thailand heeft je iets te vertellen. Het landschap is zoveel verbazingwekkender en we kijken ernaar uit u weer te verwelkomen. We wachten op je steveige knuffels, je peinzende momenten, je aandacht, je goed bestede quality time. Hier in ons land wachten de mensen ook op uw terugkeer. Tante Toi de wokmeester, Nut de barista, oom Pong de pottenbakker, ze missen je allemaal. Ten slotte willen we je vertellen dat je goed voor jezelf moet zorgen en we kijken ernaar uit je snel te zien. Met alle liefde uit Thailand. “

De Tourism Authority of Thailand deelt de nieuwe tv-commercial wereldwijde via allerlei mediakanalen, naast haar sociale media-accounts en de #AmazingThailand kantoren wereldwijd.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Vertaling: De Kleine Beer
Illustraties: Chiang Rai Times
Bron: Chiang Rai Tiems

Eén gedachte over “VIDEO – Boodschap van Thailand aan de wereld: WE HOUDEN VAN JULLIE!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!