Drie gewonden bij bomexplosie in de provincie Narathiwat in Zuid Thailand 

NARATHIWAT:- Gisteravond zijn drie mensen gewond geraakt toen hun pick-up over de kop sloeg door de impact  van een bomexplosie in de zuidelijke provincie Narathiwat.

De politie citeerde de chauffeur die zei dat de pick-up door de explosie drie tot vier keer over de kop ging en uiteindelijk op zijn kant op de berm belandde.  De explosie vond plaats op Highway 4217, die dwars door het dorp Ban Iso in het Chanae-district van Narathiwat loopt.

De drie passagiers liepen lichte  verwondingen op en zijn voor controle naar een ziekenhuis in Chanae gebracht.  De pick-up had ook een elektriciteitspaal omver gereden op ongeveer 40 meter van waar uiteindelijk belandde.

De politie ontdekte dat het explosief was vastgebonden aan een LPG-bus van 25 kilogram in een gat van 2 meter breed en 1 meter diep in de weg.  Officieren zeiden ook dat ze geloven dat de bom tot ontploffing was gebracht door een lange lont die naar een dicht bos langs de weg leidde, waar de verdachten zich mogelijk hadden verstopt.

Ze vermoeden dat er meer dan één persoon bij betrokken was en dat de daders de pick-up aanzagen voor een beveiligingsvoertuig dat regelmatig in het gebied patrouilleerde.

Politie en militairen zoeken naar bewijs om erachter te komen wie mogelijk achter de laffe aanval zit.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!