Verschillende verkopers op het strand van Pattaya geschorst wegens vechten

PATTAYA:- Nu het parkeren aan beide zijden van Pattaya Beach Road is toegestaan, denken sommige verkopers dat alle parkeerplaatsen in de buurt van hun parasols van hen zijn. De tijden zijn zo moeilijk geweest voor de strandverkopers van Pattaya, ze vechten nu letterlijk voor klanten.

Afgelopen weekend zijn er drie strandstoelverkopers voor 15 dagen geschorst na een handgemeen voor klanten op Beach Road, het overlevingsritueel was vastgelegd op video en ging nadien viraal online.

Loco-burgemeester Manot Nongyai zei dat dergelijk gedrag ontoelaatbaar is, en laat de kustplaats van zijn slechtste kant zien, juist op het moment dat de kustplaats probeert Thaise toeristen en buitenlandse reizigers aan te trekken om vanaf 1 november te bezoeken

Bij het incident waren Thaise toeristen betrokken die hun auto aan de rechterkant van Beach Road hadden geparkeerd.  Strandstoelverkopers daalden af ​​op de auto en probeerden ze allemaal parasols te laten huren.

Maar aan die kant van de weg staan ​​400 auto’s en niet alle automobilisten komen daar om van het strand gebruik te maken.  Dat heeft verkopers geïrriteerd die willen dat iedereen aan de rechterkant parkeert om het strand op te gaan en, idealiter, naar hun stoelen.

Manote waarschuwde de stoelhuurders dat als ze hun gedrag zouden herhalen, hun licenties voor onbepaalde tijd zouden worden opgeschort.

De gemeente Pattaya stelt zich op het standpunt dat toeristen overal langs de straat kunnen parkeren, ook als ze het strand niet willen gebruiken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!