Verpleegkundige houdt zich koel in het omgaan met een gouverneur die doodsbang is voor naalden

~HET LIEP HEM DUN DOOR DE BROEK~
(Doodsbenauwd zijn)

LAMPANG:- Een verpleegster in de Noord-Thaise provincie Lampang heeft haar vaccinatie ervaring bij de gouverneur van Lampang aan de grote klok gehangen hebben, de man zou doodsbenauwd zijn geweest voor de injectie.

Volgens het Thaistalige dagblad Matichon ging gouverneur Narongsak Osottanakorn gisteren deze week zijn eerste injectie met AstraZeneca-vaccin halen.

Een groot aantal lokale burgers was er ook om gevaccineerd te worden, sommige van hen namen de kans waar om een praatje met de gouverneur te maken.

Een Facebook schreef later op haar pagina: “De gouverneur was bang voor de naald.  Ik hoorde dat de verpleegster heel voorzichtig moest zijn om hem te vaccineren”.

Gelukkig ging alles goed, 980 kregen na de gouverneur de vaccinatie toegediend. Tot 21 juni 2021 worden nog meer mensen ingeënt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Matichon.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!