Vermoord stel in vers gedolven bosgraf in Noordoost-Thailand aangetroffen 

NAKHON RATCHASIMA:- In een nieuw gedolven nieuw graf in het Chok Chai-district in deze provincie zijn een man en een vrouw gevonden, de lokale bevolking vertelde dat het stel niet bij hen bekend was.

Een dorpeling die paddenstoelen plukte, meldde dat hij een verse hoop aarde had gevonden die bedekt was met takken in de buurt van het dorp Ban Don Lai in Tambon Tha Yiam, ongeveer 400 meter van de dichtstbijzijnde weg.

De kamnam van Chok Chai-district en andere bewoners namen direct een kijkje en begonnen te graven, al snel stuitte ze op een menselijk lichaam.

De politie werd ter plaatse geroepen en reddingswerkers groeven dieper en ontdekten de lichamen van een man en een vrouw die ongeveer 1,50 meter diep begraven waren.  De lichamen waren naakt en lagen naast elkaar met hun hoofden afgewend. De vrouw had een opvallende tatoeage op haar rug.

Naar één eerste schatting waren ze al minstens drie dagen dood.  Lokale mensen zeiden dat ze hen niet herkenden, en er zijn geen meldingen geweest van vermiste personen in de wijde omgeving.  De politie zei dat het waarschijnlijk was dat ze elders werden vermoord en dat hun lichamen naar het bos werden gebracht en daar begraven waren.

De twee lichamen werden naar het ziekenhuis van Chok Chai gebracht voor een volledig postmortaal onderzoek ter ondersteuning van het onderzoek en de identificatie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Ejan.co 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Ejan.co

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!