Stomdronken Russische toerist rent in Pattaya na het niet betalen van de rekening de glazen deur van gogo-bar in gruzelementen en valt één beveiliger aan

PATTAYA:- Nadat hij zijn rekening niet had betaald in een go-go-bar in Pattaya, ging een dronken toerist gewelddadig tekeer, vernielt de glazen deur van de bar en mepte de bewaker neer. Het incident vond plaats in Dolls, een meidenbar in Walking Street van Pattaya. De toerist werd later geïdentificeerd als de 25-jarige Mr. Viago.

De politie van Pattaya kreeg gistermorgen omstreeks 02:30 een telefoontje dat een toerist in de bar zwaar dronken was, niet in staat of niet bereid was zijn rekening te betalen en uiteindelijk gewelddadig werd tijdens de confrontatie.

Volgens een bewaker ter plaatse was de man eerder op de avond gearriveerd en had hij verschillende cocktails gedronken voor in totaal 900 baht.

De man was behoorlijk dronken toen het tijd was om zijn rekening te betalen. Toen het personeel hem vroeg de rekening te betalen, viste hij een pak biljetten, meestal 20 baht-biljetten, uit zijn zak en probeerde de totale rekening te tellen, maar had slechts ongeveer 500 baht bij zich. Het personeel stond erop dat hij de resterende 400 baht moest betalen, maar bij Mr. Viago sloegen op dat moment alle stoppen door.

Volgens het rapport van de 58-jarige portier aan de politie van Pattaya duwde de Rus het personeel opzij en besloot naar de ingang te rennen en voor de vrijheid te gaan.

Misschien zag hij de glazen deur niet, of misschien was hij te dronken en dacht hij er ongeschonden doorheen te komen, en rende op volle kracht door de deur, waarbij het glas verbrijzelde en alle kanten opsprong. Het glas sneed de Rus op verschillende plaatsen toen hij door de deur rende.

De bewaker probeerde de man buiten tegen te houden, maar Mr. Viago bleef vechten en sloeg de bewaker in het gezicht.

Toen de politie arriveerde, spoorden ze de dronken Russische toerist buiten op en beschreven hem als dronken en gewond, waarbij hij zijn linkerarm en polsen had verwond tijdens het geweld en de vlucht. Mr. Viago gaf de politie alleen zijn voornaam en probeerde rechtstreeks met de eigenaar van de pop af te rekenen om de schade te regelen die was veroorzaakt door het openbreken van de deur. Hij probeerde ook met de bewaker te praten die hem had proberen te achtervolgen.

Noch de eigenaar, noch de in elkaar gemepte bewaker waren bereid om rechtstreeks vrede met hem te sluiten en stonden erop dat hij rechtstreeks contact zou opnemen met de politie van Pattaya. De politie meldt dat de Russische man geen verdere uitleg heeft gegeven dan zijn schijnbare dronkenschap en gebrek aan geld, en er is geen informatie over hoe hij alles uiteindelijk geregeld heeft.

De eigenaren verwachten een vergoeding voor de gebroken glazen deur en de gewonde werknemer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: รักสยาม นิวส์
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!