Vermiste 36-jarige Thaise man na 15 dagen teruggevonden, naar verluidt is hij door drie olifanten in Ban Bueng gedood

BAN BUENG:- Een 36-jarige Thaise man is na 15 dagen teruggevonden, hij zou naar verluidt door minstens drie olifanten in Ban Bueng vertrappelt zijn.

De politie van Ban Bueng werd gisteren om 18.30 uur op de hoogte gebracht van het incident nabij een berg in Baan Hin, in het subdistrict Nong Paikaew.  Het specifieke gebied is volgens de politie, erg afgelegen en landelijk.

Hulpdiensten en politie kwamen ter plaatse om het lichaam te vinden van een Thaise man van middelbare leeftijd die later werd geïdentificeerd als van de 36-jarige khun Tongbai Kumarncherd, afkomstig uit in het noordoosten van Thailand gelegen Roi-Et.

Zijn lichaam werd op een kilometer van een lokale weg gevonden door een lokale bewoner die op zoek was naar voedsel in het bos.  Ambtenaren vonden meerdere voetafdrukken van olifanten, in de veronderstelling dat er minstens drie verschillende dieren bij betrokken waren.

Khun Soonthorn Suepsoonthorn, die het dodelijke slachtoffer vond, vertelde tegen de politie van Ban Bueng: “Ik was op zoek naar aardappelen voordat ik een vieze geur rook.  Op dat moment zag ik het lichaam van Kumarncherd onder een boom liggen.

Een 55-jarig dorpshoofd van de dichtstbijzijnde gemeenschap, khun Akkarawat Thongtam, vertelde eveneens  tegen de politie: “Lokale dorpelingen zagen vorige maand rond 28 oktober minstens drie olifanten in de buurt van ons dorp, dat in een landelijk en afgelegen gebied ligt.  De dorpelingen probeerden hen een nabijgelegen heuvel op te jagen.  We denken dat het dezelfde groep olifanten is die khun Tongbai heeft aangevallen.  Dit gebied heeft nogal wat wilde olifanten en weinig bezoekers.”

De politie denkt dat khun Tongbai ten minste 15 dagen voordat zijn lichaam werd gevonden, omgebracht was.  Er zal autopsie worden uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.  Khun Thongtam verklaarde dat het slachtoffer niet bekend was bij de nabijgelegen dorpelingen en dat ze niet wisten waarom hij daar was, hoewel hij merkte op dat mensen af ​​en toe gingen wandelen in de afgelegen bossen en jungles, ondanks het gevaar van wilde dieren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen

 Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Top News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!