Verliefde monteur gaat in Thailand voor bijna 1 miljoen baht het schip in aan een ‘TikTok girl’ liefdeszwendel

PATTAYA:- Een airconditioningmonteur in de wijkgemeente Nongprue heeft een politieklacht ingediend waarin hij een vrouw die hij via TikTok ontmoette ervan beschuldigde hem misleidt te hebben  om bijna 1 miljoen baht naar haar bankrekening over te schrijven.

De 34-jarige man, alleen geïdentificeerd als “Banjob”, zei dat hij de knappe vrouw benaderde na het zien van haar korte video’s op TikTok.

Vervolgens vroeg ze hem om leningen om haar “zakelijke investeringen en particuliere leningen” te financieren, aldus “Banjob”

Hij betaalde in totaal meer dan 900.000 baht aan de vrouw, in de hoop haar liefelijke hart te winnen om samen een gezin te stichten.

De vrouw weigerde echter zijn uitnodigingen om hem te bezoeken, daarbij steeds verwijzend naar de risico’s van de Covid19 pandemie en negeerde ook zijn herhaalde verzoeken om het geld terug te betalen dat hij haar had geleend.

Op zaterdag bezocht Banjob het politiebureau van het kanton Nongprue in Pattaya om een ​​klacht in te dienen.  Hij zei dat hij wilde dat zijn zaak zou worden gerapporteerd als een waarschuwing voor anderen om niet het slachtoffer te worden van soortgelijke “liefdes”-zwendel.

“Ik ben zo teleurgesteld omdat ik hoge verwachtingen had” van het vormen van een relatie, zei hij.  “Ik wil dat mijn zaak een les is voor andere mannen die wanhopig op zoek zijn naar liefde en een gezin willen stichten.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!