Verlaten gebouw in het sub-district Naklua van Pattaya raakt door onbekende reden in brand

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een brand beschadigde eerder deze week een gebouw aan de Sukhumvit Road in het subdistrict Naklua, dat volgens de lokale bewoners al geruime tijd leegstond.

De brandweer rukte met vier brandweerwagens uit en ontdekten ter plaatse dat het gebouw op de tweede verdieping in lichte laaie stond, de luiken van het gebouw bleken op slot te zijn, zodat de bluswerkzaamheden even op zich lieten wachten.

Er werden geen gewonden gemeld tijdens de brand, hoewel er meerdere teams van brandweerlieden moesten samenwerken om zowel toegang te krijgen tot het gebouw om het vuur te doven.

Een nabijgelegen bewoner, die weigerde zijn naam te geven, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter dat hij aan de overkant van de straat woonde en de brand had opgemerkt, waarna hij onmiddellijk de politie verwittigde. De bewoner verklaarde dat het gebouw niet meer bewoond werd en sinds de Covid19 pandemie vorig jaar uitbrak geheel verlaten was.

Brandweerlieden verklaarden dat de oorzaak van de brand door de forensische afdeling zou worden onderzocht, ondertussen proberen ze de indentiteit van de eigenaar van het gebouw vast te stellen.  Ze bevestigden dat er geen mensen in het pand aanwezig waren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!