Verkopers van e-sigaretten gearresteerd op Tree Town Market in hartje Pattaya

PATTAYA:- Ondanks oproepen tot legalisatie van e-sigaretten, handhaaft de Thaise politie nog steeds een uiterst streng verbod op alle soorten vapen-apparaten, aangezien ze recentelijk twee Thaise verkopers van e-sigaretten in Pattaya arresteerden met meer dan 100 e-sigaretten en parafernalia in hun bezit.

Beide arrestaties vonden plaats op de Tree Town Market in Pattaya. De eerste verkoper, khun Thawee Taweechan, 30 jaar, werd op heterdaad betrapt terwijl hij e-liquid met fruitgeuren op straat verkocht. De politie vertelde dat ze ook 50 e-sigaretten van hem in beslag hadden genomen.

Vervolgens arresteerden de agenten een andere verdachte, de 20-jarige khun Krisada Sangsawang, terwijl hij brutaal vapende apparaten op een marktkraam verkocht. De man beweerde echter dat hij geen van de in beslag genomen 62 vapenapparatuur bezat omdat hij slechts een werknemer was. Hij werd volgens hem ingehuurd voor 300 baht per dag om de apparaten te verkopen.

De politie nam beide mannen mee naar het politiebureau voor juridische stappen. Ze zeiden dat ze een onderzoek zouden uitbreiden om de echte eigenaar van de verkoper te vinden, zoals beweerd door de tweede verdachte, hoewel Krisada beweerde dat hij de naam of contactgegevens van zijn werkgever niet kende.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!