Thaise mensen omarmen fallus uitziende boom in Noordoost-Thailand om lotnummers te vragen

NAKHON RATCHASIMA:- Het is algemeen bekend dat in Thailand een algemeen geloof bestaat dat bepaalde heilige plaatsen of voorwerpen de kracht hebben om geluk en fortuin te brengen, en dit keer is het een boom, niet zomaar een boom maar een héle speciale boom.

Deze specifieke boom, wetenschappelijk bekend als een harige keruing, werd overspoeld door honderden lokale bewoners in een klein stadje in het Khon Buri-district van Nakhon Ratchasima, nadat een handelaar in het gebied beweerde dat hij een loterijprijs van zes miljoen baht had gewonnen nadat hij voorgoed had gesmeekt geluk van deze boom.

Alle soorten typisch Thais offergaven, zoals zoet voedsel, rode Fanta, bloemen, wierook en driekleurige stof, werden rond de stam van de boom gelegd en vastgebonden door degenen die hoopten een beetje geluk en fortuin te mogen ontvangen.

Lokale media die de boom bezochten, zeiden dat deze heilige boom een ​​onderscheidend kenmerk heeft dat hem onderscheidt van gewone bomen. Het heeft een grote, bladloze tak die zich vanaf het midden van de stam naar buiten uitstrekt, maar in plaats van naar boven te wijzen, buigt hij naar beneden en lijkt op de kop van een slang. Sommige mensen zien het echter als een mysterieus object of fallus gerelateerd aan mannelijke seksualiteit, terwijl anderen het zien als een geluksbrenger.

Dit soort fenomeen is heel typerend in Thailand, vooral in deze tijd, aangezien het de laatste etappe is voor de bekendmaking van de resultaten van de staatsloterij, zo merkt uw nieuwsbeer Olleke Bolleke bescheiden op.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!