Verkeers problematiek van “jewelste” treft hartje Pattaya

PATTAYA:- De populaire Pattaya Beach Road, bekend om zijn levendige sfeer en drukte, kampt momenteel met verkeer en ongereguleerde parkeerproblemen, wat ongemak veroorzaakt voor zowel bewoners als bezoekers.

Volgens rapporten ondervinden verschillende parkeerplekken op slechts enkele meters van het politiebureau hinder als gevolg van het illegaal parkeren van voedselverkopers langs de boulevard. Ook worden er illegaal pal voor het politiebureau motorfietsen geparkeerd waardoor de oversteekplaats voor voetgangers wordt geblokkeerd . Voetgangers moeten om de motorfietsen heen lopen of anderszins de drukke weg oversteken, waardoor er ongelukken ontstaan. De situatie wordt erger omdat de aangewezen parkeerverbodzones herhaaldelijk worden genegeerd, wat leidt tot verkeersopstoppingen en chaos.

Van bijzonder belang is het gebied rond Soi 13⁄4, net voordat het Walking Street in zicht komt. Hier wordt de verkeersopstopping nog heviger en lijkt het op een chaotisch tafereel met saleng’s en voertuigen die zich door de drukke straten proberen te manoevreren . De afwezigheid van verkeersregelaars verergert de situatie en maakt het zowel voor voetgangers als voor voertuigen lastig.

De toestroom van bezoekers en verkopers heeft geleid tot een toename van het verkeersvolume, wat gevaarlijk is voor voetgangers en frustratie veroorzaakt bij degenen die door de drukke straten navigeren. Bewoners en bedrijven in het gebied uiten hun zorg over het gebrek aan orde en de mogelijke risico’s die gepaard gaan met ongereguleerd verkeer. Er wordt geëist dat de autoriteiten de situatie onmiddellijk onder controle krijgen, verkeerscontrolemaatregelen nemen en personeel inzetten om het parkeren te controleren en de veiligheid van voetgangers en automobilisten te garanderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “Verkeers problematiek van “jewelste” treft hartje Pattaya”

  1. Dit probleem is al jaren zo…

    Het wordt tijd dat er iets nieuws verteld wordt.!!!

    Of schrijf dan helemaal NIKS!!

    Geen nieuws..is ..goed nieuws!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!