Verhitte berichten op Facebook leidde tot een vuurgevecht in Huay Yai ten zuiden van Pattaya

PATTAYA:- Khun Bandit Kerdthong werd met een kritieke schotwond in de nek naar het Bangkok Pattaya Hospital gebracht. Een poging om een ​​misverstand tussen de twee vrienden op te helderen eindigde in een vuurgevecht in het subdistrict Huay Yai ten zuiden van Pattaya.

Getuigen op de plaats van de schietpartij vertelden verslaggevers dat de 32-jarige Khun Bandit Kerdthong en een andere man die alleen als “Un” werd geïdentificeerd, elkaars beste vrienden zouden zijn, maar dat de twee een groot misverstand hadden waardoor beide partijen elkaar op sociale media begonnen te beledigen en te bedreigen.

Familieleden en vrienden vroegen een dorpsoudste om te bemiddelen en vrede te brengen tussen de beide ruziemakers.

Eerder deze week  was er een bijeenkomst op Ban Huay Kwang M.7 in het subdistrict Huay Yai. Helaas liepen de gemoederen  tijdens de vredesconferentie opnieuw op waardoor beide mannen hun pistool trokken en op elkaar schoten.

Khun “Un” werd in de schouder geraakt terwijl Bandit een ernstige schotwond in de nek opliep.

Omstanders bij het vuurgevecht stuurden “Un” naar het Queen Sirikit Hospital in Sattahip, terwijl Bandit met spoed naar het Bangkok Hospital Pattaya werd gebracht.  Volgens het laatste bericht zou hij in ernstige toestand verkeren.

De politie zegt de ware identiteit van ‘Un’ te kennen en zal hem binnenkort voor verhoor meenemen.

Niemand wil de reden voor de ruzie tussen de twee vrienden onthullen, wat de werkelijke aanleiding tot het vuurgevecht bij “OK Huay Kwang” zou zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!