Vergeetachtige vrouwelijke vrachtwagenchauffeur veroorzaakt een miljoen baht schade straatmeubilair in Chonburi 

CHONBURI:- Een vergeetachtige lokale vrouwelijke vrachtwagen chauffeur heeft vijf elektriciteitspalen omver gereden nadat ze vergeten had de laadbak van haar vrachtwagen te laten zakken.

De politie van het hoofddistrict van Chonburi werd gisteren, halverwege de middag op de hoogte gebracht van het incident op een weg in het subdistrict Nong Maidang.

De politie kwam ter plaatse en trof vijf omver getrokken elektriciteitspalen en elektriciteitskabels op de grond aan

De bewuste vrachtwagen stond langs de kant van de weg met de achterkant nog ontgrendeld en de laadbak omhoog. Een gloednieuwe auto raakte beschadigd door omvallende elektriciteitspalen ..

De lokale elektriciteit moest vijf uur lang uitgeschakeld worden terwijl de technische dienst de elektriciteitspalen en -draden repareerde. Er werden wonderwel géén gewonden gemeld.

De politie van het hoofddistrict Chonburi zei dat de vrachtwagenchauffeur wordt beschuldigd van roekeloos rijden met schade tot gevolg. De kosten van de schade worden geschat op minstens een miljoen baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!