Som Tam verkoopster in Thailand zorgt dat de Buriram voor hete gemoederen, bij haar verkoop van dat hete goedje in sexy lingerie 

BURIRAM:- Een pittige som tam-verkoopster in Buriram haalt 10.000 baht per dag binnen met de verkoop van het traditionele Thaise streekgerecht Som Tam, …… maar hoe?zult zich afvragen.

Het publiek geheim ligt in haar unieke marketingcampagne.  Ze plaatst foto’s van zichzelf terwijl ze een bikinitopje en lingerie draagt ​​terwijl ze de pittige papajasalade maakt en poseert bij haar stalletje.  Ze maakt gebruik van twee uithangborden, op de eerste staat een cartoon van een vrouw met grote borsten die haar shirt optilt om haar kleine, rode bikini te onthullen.  En het tweede uithangbord draagt zij gelaten met zich mee!

Pookie’s advies aan haar collega’s  is: “Als je het hebt, pronk ermee”, dat heeft Pookie, dus dat doet ze.

De 28-jarige Pookie poseert voor foto’s in haar bikini buiten haar winkel “Namto Tam Pa” in het dorp Dong Yai Pattana in Buriram in het noordoosten van Thailand.  De som tam-kraam van Pookie is zo populair geworden dat haar vriendin erbij is geroepen is gekomen om te helpen, niet alleen door klanten te bedienen, maar ook door Pookie te vergezellen in haar om haar marketingstrategie wijd uit te brengen.

In eerste instantie plaatste Pookie een foto in haar bikini bij haar winkel op Facebook en kreeg ze zoveel kritiek dat ze het vertrouwen verloor en haar winkel niet zou openen uit angst dat ze zou worden berispt door de lokale bevolking.  Alles veranderde voor Pookie toen ze zich niet meer druk maakte om de mening van mensen en haar winkel opende.  Nu beantwoordt Pookie 300 telefoontjes per dag van klanten in Buriram en omliggende provincies.  Pookie heeft zelfs één klant helemaal in Nong Khai, ruim zeven uur rijden op de grens van Laos, die naar haar toekomt om van haar “lekkernij” te genieten.

Pookie’s advies aan haar collega-ondernemers is: “Wees dapper genoeg om het juiste te doen … en als je het hebt, pronk ermee”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: นมโต ตำป่า 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Sanook News

Eén gedachte over “Som Tam verkoopster in Thailand zorgt dat de Buriram voor hete gemoederen, bij haar verkoop van dat hete goedje in sexy lingerie ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!