Verdacht DHL-pakket leidt tot arrestatie drugsdealer in Chiang Rai

CHIANG RAI:- De politie slaagde erin een drugsdealer op te sporen en te arresteren na een tip van DHL in Chiang Mai. Naar verluidt was een DHL-medewerker achterdochtig geworden over een pakket naar de VS en vond het bij het openen ervan dat het gevuld was met ketamine.

Afgelopen weekend werd de 34-jarige Khun Pitak Khaengraeng, gearresteerd door agenten van het Narcotics Suppression Bureau in de naburige provincie Chiang Rai.  De politie nam ook 30,4 kilo ketamine in het bezit van de verdachte in beslag.

De politie zag khun Pitak op een motorfiets door het hoofddistrict van Chiang Rai rijden en volgde hem naar zijn huis in het district Chiang Saen.

De verdachte, behorende tot de Hmong gemeenschap vertelde de politie naar verluidt dat een mede-Hmong lid die in een buurland woonde, hem de drugs had gestuurd en vroeg of ze naar de VS zouden worden opgestuurd.

Khun Pitak is beschuldigd voor het exporteren van verdovende middelen van categorie 2, het bezit om te verkopen en het proberen te verkopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 

Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!