GELUKKIG, de zeven dagen lang vermiste Duitse vrouw terug gevonden in het nationaal park Sirinat op Phuket

PHUKET:- De vermiste Duitse vrouw, die al 7 dagen vermist was, is nu gevonden.  De 75-jarige toeriste Barbara Lange werd in het Sirinat National Park langs de noordwestkust van Phuket veilig en wel aangetroffen.

Vorige week wist Olleke Bolleke u al te vertellen dat de dame plots was vertrokken voor een ochtendwandeling vanuit haar hotel in Mai Khao.

Vanaf afgelopen woensdag, toen duidelijk werd dat ze vermist was, gingen boswachters van het Sirinat National Park en de toeristenpolitie op zoek naar Barbara. Ze werd tijdens een helikoptervlucht getraceerd en droeg een blauwe jas met een wit overhemd en een zwarte broek.  Ze liep tussen Mai Khao Beach en Nai Yang Beach in het Sirinat National Park. Er werd tot 40 kilometer langs de kust gezocht en tot 10 kilometer de zee in op zoek naar de vrouw.

Volgens verschillende Thaise krantenartikels zou Barbara Lange de ziekte van Alzheimer hebben.  Ze verdween afgelopen maandag uit haar hotel in Mai Khao, ten noorden van Phuket International Airport.

Districtsfunctionarissen, dorpshoofden, evenals functionarissen van de luchthaven en het Sirinat National Park, hebben allemaal meegedaan aan de omvangrijke zoektocht en hebben de stranden en andere gebieden rond Mai Khao tevergeefs uitgekamd. 

Bij deze een dikke pluim voor alle mensen, die zich ingezet hebben om Barbara weer met haar familie te herenigen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 

Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Phuket News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!