Veldslag op de strand van Pattaya tussen rivaliserende jeugdbendes 

PATTAYA:- Tijdens de inspectie van Luitenant-generaal Saksira Pheuk-am, commandant van de toeristenpolitie Chonburi, in de Walking Street, ontving de wachtcommandant van het politiebureaus aan de Beach Road de melding dat twee jeugdbendes met elkaar aan het knokken geslagen waren.

Hij stuurde er onmiddellijk een team politieagenten erop af, deze troffen echter alleen een groep gewonden jongelui aan. 

Een anonieme vriend van de slachtoffers vertelde tegen de politie dat zijn groep, ongeveer tien mensen, op het strand van Pattaya aan het chillen waren, toe een andere groep jongeren op het strand verscheen. Een groep waarmee ze in het verleden een conflict hadden gehad. Eerst ging de groep weg maar na korte tijd kwam de rivaliserende groep terug en begon te vechten.

Aanvankelijk belden de politieagenten van Pattaya een reddingsteam om eerste hulp te verlenen en begeleidden de slachtoffers naar een ziekenhuis voor verder onderzoek. De politie beloofde verder onderzoek te zullen doen om de verdachte voor de rechter te brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!