De toeristenpolitie zorgt voor veiligheid in de Walking Street van Pattaya

PATTAYA:- Luitenant-generaal Saksira Pheuk-am, commandant van de toeristenpolitie Chonburi, leidde een team van agenten bij het uitvoeren van uitgebreide inspectie in de drukke Walking Street in Pattaya.

Een woordvoerder van het team verklaarde: “Nu het hoogseizoen weer nadert en de overheid de openingstijden van uitgaansgelegenheden tot 04.00 uur heeft verlengt, is dit initiatief een belangrijk onderdeel van de algemene inspanningen om de veiligheidsmaatregelen te versterken en het welzijn van toeristen te garanderen.”

Luitenant-generaal Saksira Pheuk-am sprak met toeristen, nam een bloemetje aan van zakenlieden en inspecteerde motorstalling tijdens zijn rondleiding door Walking Street in Pattaya.

Bedrijfseigenaren presenteerden bezoekers bloemen als een symbolisch gebaar van het partnerschap tussen wetshandhavers en de gemeenschap. 

De autoriteiten deelden ook contactgegevens voor noodgevallen en wezen op de hotline 1155 om toeristen aan te moedigen eventuele misstanden of veiligheidsproblemen te melden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!