Veiligheidstroepen ingezet nadat Covid19 patiënten tijdens een stroomstoring in Phetchaburi probeerden het veldhospitaal te ontvluchten

~DE BRIJ IS OP ZIJN HEETST ALS HIJ OPGESCHEPT WORDT)
(Iets is nooit zo erg als het in het begin lijkt)

PHETCHABURI:- Er moesten gisteravond veiligheidstroepen ingezet worden nadat dan 500 Covid19 patiënten, alle inwoners van Myanmar, tijdens een stroomstoring uit een veldhospitaal in de provincie Phetchaburi probeerde te ontsnappen, zo meldt een nieuwsbron.

Het veldhospitaal is opgezet in de fabriek van Cal-Comp Electronics Thailand, in het district Khao Yoi, ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van Bangkok, nadat 682 werknemers eerder deze maand positief waren getest.

“Rond 18.00 uur ontstond er een elektrische storing in het ziekenhuis, waardoor elektrische ventilatoren niet meer werkten”, zo maakte de bron bekend. Ongeveer 500 patiënten  probeerde vanwege de hete en drukke omstandigheden uit het gebouw te ontsnappen.”

Meer dan 50 politieagenten van het politiebureau van Khao Yoi, soldaten van de Militaire Provincie 15 en personeel van de volksgezondheid in PBM-pakken moesten worden ingezet om de situatie onder controle te houden, dat deze vrijdagochtend nog steeds niet is opgelost.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!