2 van de 62 tijdens een seksfeestje in sauna Faros in Bangkok gearresteerde gay’s positief op het Covid19 virus getest

~EEN BITTERE PIL MOETEN SLIKKEN~
(Met iets onaangenaams geconfronteerd worden)

BANGKOK:- 2 of de 62 mensen die op een vermeend drugs- en seksfeest in Bangkok werden gearresteerd, zijn positief op Covid19 virus bevonden. Grote bijeenkomsten zijn verboden in Bangkok, met name die waar mensen ‘nauw contact’ hebben, dit om de verspreiding van het virus te voorkomen.  Volgens berichten was de grote bijeenkomst in de Faros Sauna een zgn. “chemsex” feest met drugs om seks te versterken.

Na deze positieve resultaten van Covid19 testen werden alle 30 agenten die zaterdagavond de zaal binnenvielen, dinsdag getest op het virus.  Deze resultaten zijn nog niet bekendgemaakt.  Het politiebureau van het district Wang Thong Lang werd ook gedesinfecteerd als een extra voorzorgsmaatregel om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De politie heeft verklaard dat ze tijdens de inval methamfetamine en gebruikte condooms hebben gevonden, 

het personeel van de sauna worden beschuldigd van het overtreden van ziektebestrijdingsmaatregelen.  De helft van hen testte positief op drugs en de politie heeft bekend gemaakt dat die mensen worden geconfronteerd met extra drugsaanklachten.

De locatie “beweert de grootste homosauna in Zuidoost-Azië te zijn”, aldus travelgay.com.  De locatie heeft een jacuzzi, droge sauna, zwembad, fitnessruimte, donkere kamer, privécabines, karaoke, danszaal en een restaurant.

Bangkok blijft het epicentrum van infecties met elke dag honderden nieuwe Covid-19-gevallen.  De meeste van de recente besmettingen zijn geconcentreerd in drukke gebieden zoals sloppenwijken, gevangenissen, markten en bouwkampen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuidoost Azië 
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!