De Elitekaart van Thailand zal buitenlandse investeerders aantrekken die zich in Thailand willen vestigen en er onroerend goed willen bezitten

~DE IN HET VERLEDEN BEHAALDE RESULTATEN BIEDEN GEEN GARANTIE VOOR DE TOEKOMST~
(Loop geen onnodig risico)

THAILAND:- Het Thaise Elite Residence-programma, dat tijdens de Covid-19-pandemie in 2020 een scherpe piek aan het aantal aanvragen  zag, zal nog aantrekkelijker worden voor buitenlandse investeerders na een nieuw partnerschap met meer dan 10 toonaangevende vastgoedontwikkelaars in Thailand als onderdeel van het Elite Flexible One (EFO) -aanbod.

Volgens Khun Somchai Soongswang, President van Thailand Privilege Card Co., Ltd., de exploitant van Thailand Elite Card, “wordt verwacht dat dit cruciale partnerschap de vastgoedsector in Thailand een boost zal geven door een veelzijdig rendement te creëren voor internationale investeerders. 

De EFO-optie in het kader van het visumprogramma voor geprivilegieerde binnenkomst is van bijzonder belang voor aanvragers die graag willen investeren in onroerend goed, hetzij voor verblijf of als investering. 

De investeerders behalen niet alleen rendement op hun vastgoedinvestering, maar ook op de inherente zakelijke en levensstijlvoordelen van Thaise residentie”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:  businesswire.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!