Veiligheidsinspecties in Pattaya’s ooit beroemde Walking Street laten zien dat er een ramp staat te gebeuren

PATTAYA:- De door de lokale overheid en DOPA-functionarissen in Pattaya uitgevoerde veiligheid inspecties bij nooduitgangen bij sommige Walking Street-clubs hebben ze in een desperate staat aangetroffen.

Het is duidelijk dat het een kwestie van tijd is, dat er een ramp staat te gebeuren en zou een afspiegeling kunnen zijn van de tragedie bij Mountain B- nachtclub in het Sattahip.

Khun Pornchai Sang-iat van de Banglamung-autoriteit leidde het team naar de ooit populaire bar die onlangs een make-over heeft ondergaan;  uitgangen en brandblussers werden gecontroleerd.

Ze troffen er geblokkeerde nooduitgangen aan qdie potentiële dodelijke vallen zijn in het geval van een brand, zo meldde het Daily News.

 Sommige etablissementen hadden slechts één uitgang aan de straatzijde en konden niet worden aangepast om een ​​andere te voorzien.

Helaas moet ik opmerken dat deze inspecties een vertraagde reactie zijn op de ramp in Sattahip, een paar kilometer verderop aan de oostkust. Daar zijn op 5 augustus minstens 22 mensen omgekomen bij een gruwelijke brand in een club genaamd Mountain B-.

De Walking Street is een mengelmoes van bars, clubs en restaurants die volgens critici gesloopt moeten worden om plaats te maken voor iets moderners en toeristisch vriendelijks.

Één vraag die Olleke Bolleke bezig houdt, wat vindt u als regelmatige bezoeker van Pattaya hiervan?

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron:  DailyNews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!