Het land van de rijzende zon viert een zomerfestival in Oost-Thailand 

SRI RACHA:- U hoeft niet ver te reizen om Japan te ervaren, in het “J-Park Sriracha Nihon Mura”, een gemeenschapscentrum wordt een zomerfestival met Japans thema georganiseerd. dat uniek is ontworpen om bezoekers een voorproefje van Japan te bieden in alle seizoenen en festivals. 

De organisatie nodigt u graag uit om het Natsu Matsuri Summer Festival te bezoeken.  Naast het verkennen van het festival terwijl kunnen de bezoekers yukata’s (traditionele Japanse kleding) aantrekken, en kunnn d  bezoekers genieten van een meeslepende ervaring van spannende spelcabines en authentiek Japans eten, merchandise en nog veel meer.  

Het evenement wordt gehouden van vandaag tot 11 september 2022 in “J-Park Sriracha Nihon Mura” om culturele uitwisseling tussen de Thais en Japanners te bevorderen.

Mis het speciale hoogtepunt en het culturele plezier van het evenement niet, de traditionele Bon-Odori-dans die op 9 september 2022 vanaf 17.00 uur wordt gehouden.  Elk jaar in augustus wordt in heel Japan het Natsu Matsuri-festival gevierd om de zomer te vieren.  

Het festival biedt een reeks van straatverkopers, leuke activiteiten en Bon Odori-dans.  Het is een oogverblindend en bruisend Japans zomerevenement dat je niet wilt missen.

 Naast het festival kunnen bezoekers ook genieten van veel Japanse winkels in “J-Park Sriracha Nihon Mura”, zoals Don Don Donki en Yokocho Zone, een nieuw geopend gedeelte vol authentieke Japanse snack- en dessertwinkels.

 “J-Park Sriracha Nihon Mura” biedt de bezoekers de kans om de prachtige cultuur van Japan te ervaren door middel van architecturale ontwerpen en elementen, waaronder lokale gebouwen, looppaden en bruggen, Japanse dorpen, Japanse tuinen en geweldige fotoplekken.  

Het J-park-gemeenschapscentrum is onmiskenbaar een echte leider in de gemeenschapswinkelcentra met Japans thema die de gemeenschapsgroei in het Sriracha-district zullen accommoderen en zich zullen voorbereiden op de opening van het festival op snelweg nr. 7 Bangkok-Sriracha-Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron:  DailyNews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!