Veertig jaar oude “dikke dame” komt bij blikseminslag in Pattaya om het leven

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een veertig jaar oude vrouwtjesolifant is dood verklaard na te zijn geraakt door een blikseminslag in Pattaya

De 46-jarige mahout, khun Somnuek Tueksandod, vertelde tegen snelle Jelle, onze plaatselijke reporter, vertelde dat hij de vrouwtjesolifant genaamd ‘Boonkrong’ van 40 jaar naar het olifantenkamp in Nongprue wilde terugbrengen, toen hij zag dat deze dikke dame dood onder een boom lag.

Er werden brandwonden en littekens op haar beide enkels aangetroffen, er werd een olifantenarts die gespecialiseerd is in het dierenziekenhuis van Nern Plubwan om te bepalen wat er van de ene op de andere dag was gebeurd.

De olifantenarts, Khun Padet Sriridamrong, vertelde dat de olifant getroffen lijkt te zijn door de bliksem toen zij dekking zocht onder een boom tegen de storm.

De leidinggevende van het olifantenkamp in Nongprue, waar de olifant verbleef, vertelde tegen de Jelle:  erg verdrietig te zijn dat Boonkrong op deze manier aan haar einde was gekomen.  Ze was al heel lang bij ons en was zowel geliefd bij onze medewerkers als bij de bezoekers. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ManagerOnline 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: ManagerOnline 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!