Vandaag wordt het ‘startschot’ gegeven voor de International Pride 2022 Pattaya bij het winkelcentrum Central Pattaya

PATTAYA:- Vandaag, morgen en overmorgen wordt in de directe omgeving van het winkelcentrum Central Pattaya de International Pride 2022 georganiseerd.

Vandaag 24 juni, vindt er weer een groot, flamboyant evenement plaats in ons geliefde Pattaya.

Zoals gewoon kwam de loco-burgemeester van Pattaya, Khun Krishna Boonsawas, deze week met relevante functionarissen bijeen om het personeel te informeren, taken toe te wijzen en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Op de eerste dag kunt u om 18:00 uur  genieten van de “One Man One Woman on the Beach 2022” op de G-verdieping. 

Nog niet overtuigend genoeg, wat dacht u van het hoogtepunt van het hele evenement, de Pride-parade onder leiding van LGBT-activisten en modellen van meer dan 100 organisaties uit héél Thailand.

Deze parade wordt op de tweede dag (25 juni) georganiseerd en begint bij Central Marina Pattaya en eindigt bij het winkelcentrum Central Pattaya. De band”SEASONFIVE” zal het geheel muzikaal omlijsten

Ten slotte is er op 26 juni een modelwedstrijd om de koningin die kiezen, die het Pattaya International Pride 2022 officieel zal beëindigen.

Let wel, tijdens het evenement zal de Covid19 regelgeving toegepast worden, dus mondkapje op, houd afstand en was met regelmaat uw handen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!