“Daruma” Japanse restaurantfranchisenemer gearresteerd op Suvarnabhumi Airport in Thailand wegens beschuldiging van fraude na terugkeer uit het buitenland

SAMUT PRAKAN:- De franchisegever van het Japanse restaurant “Daruma” is op Suvannabhumi International Airport gearresteerd, nadat hij naar verluidt uit het buitenland terugkeerde.

De 42-jarige Metha Charingsuk, werd door de Koninklijke Thaise politie gezocht nadat hij werd beschuldigd van vermeende oplichting van duizenden eigenaren, werknemers en klanten van Daruma-filialen, waardoor alle 27 filialen moesten sluiten en er schade was ontstaan ​​met een waarde van meer dan 100 miljoen baht.

Metha werd onmiddellijk naar de politieafdeling voor consumentenbescherming gebracht voor verder onderzoek. Luitenant-generaal Jirapob Phuridet, bevelhebber van de Centrale Onderzoekspolitie, zei dat het verhoor zou worden voortgezet voordat de arrestatie zou worden aangekondigd en binnenkort aan de pers zou worden gerapporteerd.

Volgens de politie was de restauranteigenaar op 16 juni naar Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten gevlogen en onlangs teruggekeerd naar Thailand.

Metha ontkent naar verluidt de meeste beschuldigingen en aanklachten tot laat in de avond, maar zijn zaak zal worden doorgestuurd naar de bevoegde Thaise rechtbanken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: INN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!